Familie Fotograaf op locatie in Maastricht, Zuid Limburg of België

Onze Family Shoots zijn voor gezinnen van 2 pers. tot grote families met 30 of meer personen, zoek de familie Shoot die bij jullie past en klik op direct aanvragen, je krijgt dan dezelfde dag nog een bevestiging en een PDF met Tips voor mooie Foto's via Mail of WhatsApp. (Klik op de Grote Foto boven voor een voorbeeld Gallery)


Gezin-Shoot

45 min. 175,- incl. 15 foto's voor 2/5 pers.

Een gezin-shoot duurt max. 45 min. Wij maken spontane foto's van jullie als gezin. incl. 15 unieke foto's, incl. individuele foto's (deze shoot doen wij alleen binnen Maastricht, liefst in het Park van Vaeshartelt.


Small Family Shoot

60 min. 200,- incl. 20 foto's voor 6/9 pers.

De Small Family Shoot, is ideaal voor 2 gezinnen en eventueel Opa & Oma, deze shoot doen wij in principe alleen in Maastricht en dan bij voorkeur in het Park van Vaeshartelt.


The Family Shoot

60 min. 225,- incl. 25 foto's voor 10/14 pers.

De Family Shoot is perfect tot max. 3 gezinnen met Opa & Oma, deze shoot kan in heel *Zuid Limburg (tot max 30 min. van Maastricht) en op alle dagen van de week, met alle mogelijke familie en of gezins-combinaties


Big Family Shoot

75 min. 250,- incl. 35 foto's voor 15/20 pers.

De Big Family Shoot is bedoelt voor max. 4 gezinnen + Ouders en kan op alle dagen van de week en op alle locaties in *Zuid Limburg, (tot max 30 min. van Maastricht) +extra veel foto's.


Big Family Shoot+

75 min. 300,- incl. 40 foto's voor 20/25 pers.

Deze Big Family Shoot+ past bij een echt grote familie, zijn jullie met maximaal 25 pers. of willen jullie gewoon lekker veel foto's ? kies dan deze. (incl.reis/tijd kosten tot 1 uur rijden vanaf Maastricht)


De Mega Shoot

100 min. 400,- incl. 60 foto's voor 30/40 pers.

De Mega Shoot is bedoelt voor die hele grote familie Renunie, met nu extra veel tijd en ook extra veel foto's van iedereen.  (incl.reis/tijd kosten tot 1 uur rijden vanaf Maastricht)*Locatie Shoots binnen Maastricht zijn zonder extra reis/tijd/kosten.
Is jullie locatie ergens anders maar nog wel in Zuid Limburg of net over de grens in België ?
Dan zijn de reis/tijd/kosten 1 x 25,- tot max. 30 min van Maastricht. 
(m.u.v. de Big Shoot+ & De Mega Shoot)
Is jullie locatie meer dan 1 uur rijden? vraag vooraf naar de extra kosten.

Bij Alle Shoots krijgen jullie (vaak al dezelfde dag) alle foto’s onbewerkt via een Private Gallery te zien en kunnen hierin zelf de leukste en mooiste foto’s uit te zoeken, gewoon "Likes d.m.v.♡ geven in de Gallery"(liever meer foto's bijbestellen? dit kan bij elke shoot) Binnen 2 werkdagen staat jullie nabewerkte foto-serie in dezelfde Gallery, om deze nu in High Res. (Printklaar) en Low Res. (Social Media enz.) te Downloaden naar je eigen Computer, je iPad of Phone...