Familie Fotograaf op locatie in Maastricht, Zuid Limburg of België

Onze Family Shoots zijn voor gezinnen van 3/4 pers. tot grote families met 30/40 of meer personen, zoek de familie shoot die bij jullie past en klik op direct aanvragen, je krijgt dezelfde dag nog een bevestiging en een PDF met Tips voor mooie Foto's via Mail of WhatsApp. (Klik op de Grote Foto boven voor een voorbeeld Gallery)


Gezin-Shoot

45 min. incl. 15 foto's voor ± 4 pers. 175,-

Een gezin-shoot duurt max. 45 min. Wij maken spontane foto's van jullie als gezin. incl. 15 unieke foto's, incl. individuele foto's (deze shoot doen wij alleen binnen Maastricht, en bij voorkeur in het Park van Kasteel Vaeshartelt.


Small Family Shoot

60 min. incl. 20 foto's voor ± 10 pers. 200,-

De Small Family Shoot, is ideaal voor 2 gezinnen en Opa & Oma, deze shoot doen wij in principe alleen in Maastricht en dan bij voorkeur in het Park van Kasteel Vaeshartelt. (foto boven)


The Family Shoot

60 min. incl. 25 foto's voor ± 15 pers. 250,-

De Family Shoot is perfect tot max. 3 gezinnen met Opa & Oma, deze shoot kan in heel Zuid Limburg (*incl. reis/tijd/kosten tot max. 45 min. van Maastricht) en op alle dagen van de week, met alle mogelijke familie combinaties


Big Family Shoot

75 min. incl. 40 foto's voor ± 20 pers. 300,-

De Big Family Shoot is voor 4 gezinnen +Ouders en kan op alle dagen van de week en op alle locaties in heel *Zuid Limburg, (* incl. reis/tijd/kosten tot 45 min. +extra veel foto's.


Big Family Shoot+

75 min. incl. 50 foto's voor ± 30 pers. 350,-

Deze Big Family Shoot+ past bij een echt grote familie, zijn jullie met ongeveer 30 pers. of willen jullie gewoon echt lekker veel foto's ? kies dan deze. (incl.reis/tijd/kosten tot 45 auto-min. vanaf Maastricht)


De Mega Shoot

100 min. incl. 60 foto's voor ± 40 pers. 400,-

De Mega Shoot is bedoelt voor die hele grote familie Renunie, met nu extra veel tijd en ook extra veel foto's van iedereen.  (incl.reis/tijd/kosten tot 45 auto-min. vanaf Maastricht)  • *Is jullie locatie ± 50 tot 75 auto-minuten (heen) van PC 6223 dan zijn de extra reis/tijd/kosten 1 x 25,-
  • *Is jullie locatie ± 75 tot 100  auto-minuten (heen) van PC 6223 dan zijn de extra reis/tijd/kosten 1 x 50,-
  • *Is jullie locatie ± 100 tot 120 auto-min. (heen) dan zijn de extra reis/tijd/kosten 1 x 75,- 

Bij Alle Shoots krijgen jullie (vaak al dezelfde dag) alle foto’s onbewerkt via een Private Gallery te zien en kunnen hier zelf de leukste en mooiste foto’s uit te zoeken, gewoon "Likes d.m.v.♡ geven in de Gallery"(liever meer foto's bijbestellen? dit kan bij elke shoot al v.a. 5,- per extra foto) Binnen 3 werkdagen zijn jullie Foto's klaar en in High Res. (Printklaar) en Low Res. (Social Media enz.) te Downloaden naar je eigen Computer, je iPad of Phone...